Roland Garos u Beogradu

Roland Garos u Beogradu

Jun 19, 2017 Ivan Kudinov MatchPoint, Magazine, Business, Sport, Tennis, Rekreativo,
Turnir koji je omiljen kod rekreativaca pokazao je da posle nekoliko tmurnih meseci krenula ekspanzija teniskih amatera, koji spremni ulaze u nastavak sezone, u kojoj je planirano da Rekreativo organizuje još osam velikih turnira pred odlazak u indoor sezonu.

Uz zvuke francuskih šansona ali i modernih pariskih zvukova, najviše uzbuđenja gledaocima su priuštili takmičari u muškom singlu. Uživalo se u sjajnim mečevima, već od prvog kola, a posle ispadanja nekoliko favorita, do novih titula u su došli Goran Komljenović (mlađi seniori) i Pavle Pavlović (seniori).
 
(Goran Komljenović)
 
Proslogodišnji šampion Rekreativo turnira u finalu je uspeo da preokrene naizgled izgubljeni meč u duelu sa Igorom Mitićem, dok je umorni Pavlović, koji je igrao i u miks konkurenciji, uspeo da posle velike borbe savlada Gorana Paunovića.
 

(Pavle Pavlović)

Kod dama, sigurna je bila Zaga Vučković, koja je u osvojila još jednu Rekreativo titulu, dok je kaznena ekspedicija u miks dublu Vlada Joldić i Sandra Kocić, bila prejaka za par Lazarević - Sundac.
 
(Zaga Vučković)
 
(Vlada Joldić i Sandra Kocić)

Naredni turnir zakazan je za prvu nedelju Jula, a već je sada poznato da će organizatori na 33. turniru zajedno sa takmičarima pokušati da vrate duh vremena kada se igralo u beloj opremi (Retro kup 2017.).

Komentari(2)

bmb, The GRANDMASTER
20.Jun.2017
VELIKO BRAVO ZA OVE LJUDE.
Odgovori
Ivan
20.Jun.2017
Svaka pohvala!
Odgovori

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Sigurnosni kod :

Kontakt

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme, ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim turnirima ili uslugama. Odgovorama na sve mejlove.

Kumanovska 2 • Beograd • 11000 • +381 66 441 747 contact@matchpoint.rs

Thank you! We have received your message.