MATCH POINT – sportska organizacija, kreirana u cilju okupljanja sportskih talenata i ljubitelja sporta u biznis svetu. 

Verujemo da ima dosta dobrih i zainteresovanih igrača, koje žele da im se pruži mogućnost uživanja u rekreativnim aktivnostima, i kao i takmičenja na međunardnom nivou sa rekreativnim igračima širom sveta. 

 

MATCH POINT je zamišljen tako da promoviše i razvija rast sporta na svim nivoima širom sveta, da promoviše ne samo duh takmičenja, već da se pruži prilika za komunikaciju i sticanje prijateljstava sa ljudima iz biznis sveta, koje dele ista interesovanja. Naša organizacija Vam pruža priliku da se povežete i uspostavite kontakte, putem kojih ćete moći da razmenite iskustva i emocije. 

NAŠA MISIJA

Misija MATCH POINT je da obezbedi okruženje, u kome Vi razvijate lične odnose sa desetinama drugih kvalifikovanih poslovnih profesionalaca kroz rekreativni sport. Uspostavljanjem ovih “neformalnih” odnosa sa drugim ljudima, imaćete priliku da značajno unapredite svoj posao.

MATCH POINT obezbeđuje pozitivno, podržavajuće i strukturirano okruženje za muškarce i žene, putem koga će unaprediti svoje poslovanje putem “word – of – mouth marketing".

Naša misija je dovesti učesnike širom sveta da dele ideje, savete, iskustvo, da se druže i “umrežavaju” na zabavan I opušten način.

UPOZNAJTE ORGANIZATORE MATCH POINT-a

Darko Nikolic
manager AT Sberbank Serbia

Smatram tenis jednim od najvećih sportova koji su ikada smislili. 

Ivan Kudinov
Manager AT Sberbank Serbia

Dugogodišnji igrač tenisa. Nikad nisam igrao profesionalno, ali volim da igram rekreativno. 

NEWSLETTER

Ovde se možete prijaviti na naš newsletter. Bićete obavešteni o svim događajima i aktivnostima MATCH POINT-a. Spam ne šaljemo - Časna Reč.

Kontakt

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme, ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim turnirima ili uslugama. Odgovorama na sve mejlove.

Kumanovska 2 • Beograd • 11000 • +381 66 441 747 contact@matchpoint.rs

Thank you! We have received your message.