Atletičari u Londonu 2017!

Jul 25, 2017 Neda Krstić IAAF, Match Point, MatchPoint, Magazine, Sport, Business, London,

Kako je sada već dobro poznato, London će, prema odluci Saveta Svetske Atletske Federacije (IAAF) biti domaćin Svetskog prvenstva u atletici 2017. Već 5 godina prošlo je od kada je prestonica Velike Britanije dočekivala najbolje sportiste, ali u okviru Olimpijskih igara 2012. godine. Ove godine, od 4. do 13. avgusta London će ponovo okupiti, ovog puta isključivo atletičare, iz čitave zemlje, pod budnim okom svetskih medija.

 

 

Nažalost, ruski atletičari će i ovaj put izostati zbog suspenzije sa međunarodnih takmičenja, ali će njihovi pojedinci moći da se takmiče kao neutralni sportisti, uz ispunjenje određenih kriterijuma testiranja.

Ako uzmemo u obzir i da je Usain Bolt najavio svoje povlačenje iz sporta nakon ovog prvenstva i još jedne titule, nije za čuditi da su organizatori još prošle godine primili više od milion zahteva za ulaznice za ovaj događaj.

Budite u toku...

Komentari(0)

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Sigurnosni kod :

Kontakt

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme, ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim turnirima ili uslugama. Odgovorama na sve mejlove.

Kumanovska 2 • Beograd • 11000 • +381 66 441 747 contact@matchpoint.rs

Thank you! We have received your message.