Slika koja je objedinila Srbe i Ruse

Danas u 9.00 ruski NTV kanal je organizovao prezentaciju murala – novi rad Andreja Josifovskog, koji je poznat pod nadimkom Pijanista, koji se nalazi na uglu ulice Dubrovačke i Kralja Petra na Dorćolu. Na prezentaciji su bili prisutni srpske mediji kao I veći broj gostiju, koji su došli da podrže Andreja, ali i ne samo to…..

Kad budete videli mural, videćete da je slici prikazani mlad par koji se ljubi. Skica je napravljena na osnovu fotografije, a devojka, koja je prikazana na muralu, još nije videla mural. Mi ćemo pokušati da kroz slike vama prenesemo deo atmosfere sa prezentacije. Ali videćete i sami da je devojka bila presrećna, kao i ogroman broj prolaznika, koji nisu mogli proći a da ne stanu na par sekundi kako bi napravili par fotografija….



Naime, ruski kanal NTV je pokrenuo projekat – „Пора в отпуск“ („Vreme je za odmor“ – srpski prevod). Glavni heroji ovog programa su mladi parovi, koji zbog različitih razloga ne mogu da odu na odmor. Razlozi mogu biti naprimer, kriza u odnosima, obim posla, zamor od svakodnevnog života. „Vreme za odmor“ pruža nezaboravno putovanje, koje će probuditi ljubav u srcima, vratiće žeđ za avanturom i želju da dožive nešto novo. Mladi parovi saznaće u koju zemlju putuje tek kad budu stigli na aerodrom. Jedna od takvih zemalja je Srbija.



Drago nam je što tako lepe događaje prate i strani mediji, i posebno nam je drago što se takve priče šire. Očekujemo mnogo više murala od Pijaniste. Srećno! 

Komentari(0)

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Sigurnosni kod :

Kontakt

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme, ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim turnirima ili uslugama. Odgovorama na sve mejlove.

Kumanovska 2 • Beograd • 11000 • +381 66 441 747 contact@matchpoint.rs

Thank you! We have received your message.