Nezaustavljiva Marija Šarapova: Intimno o momentima kad aplauzi utihnu!

Nezaustavljiva Marija Šarapova: Intimno o momentima kad aplauzi utihnu!

Aug 17, 2017 Tennis, Sport, Match Point,

Dvanaestog septembra, izlazi autobiografska knjiga slavne ruske teniserke Marije Šarapove: “Nezaustavljiva, moj dosadašnji život.” 

Jedan dan u životu veštačke inteligencije

Jedan dan u životu veštačke inteligencije

Jul 31, 2017 Ivan Kudinov Match Point, MatchPoint, AL, ArtificialIntelligence, Magazine, FutureIsHear,

Mi živimo u zlatno doba veštačke inteligencije (dalje u tekstu VI). Mnogi misle da smo još uvek daleko od sveta u kojem mašine mogu same da uče i evoluiraju. Ali mi samo treba da pogledamo od čega se sastoji naš svakodnevni život kako bi videli da uzbudljive stvari već se dešavaju sa nama. 

Atletičari u Londonu 2017!

Atletičari u Londonu 2017!

Jul 25, 2017 Neda Krstić IAAF, Match Point, MatchPoint, Magazine, Sport, Business, London,

Kako je sada već dobro poznato, London će, prema odluci Saveta Svetske Atletske Federacije (IAAF) biti domaćin Svetskog prvenstva u atletici 2017. Već 5 godina prošlo je od kada je prestonica Velike Britanije dočekivala najbolje sportiste, ali u okviru Olimpijskih igara 2012. godine. Ove godine, od 4. do 13. avgusta London će ponovo okupiti, ovog puta isključivo atletičare, iz čitave zemlje, pod budnim okom svetskih medija.

Nordeus: „Srpski Google?“

Nordeus: „Srpski Google?“

Jul 10, 2017 MP Belgrade, Business, CSR, Sport, Match Point, Magazine,

Nema tog ljubitelja fudbaskih igarica koji nije čuo za Top Eleven. Ova igrica, već sada, može da stane rame uz rame sa klasicima poput igrica FIFA, PES, i Football Manager