Taksista nije mogao priuštiti sebi da gleda svog sina na Olimpijskim igrama u Rio 2016 sve dok ga lokalne vesti nisu pozvale.

Aug 15, 2016

Elis Hil je otac Darena Hila, atletičara koji se ove godine takmiči u bacanju kugle na Olimpijskim igrama u Riju 2016. On zarađuje vozeći uber taksi u Pensilvaniji, SAD.
Zbog loše finansijske situacije nije mogao da priušti sebi da gleda svog sina na Olimpijadi u Riju 2016.

Dok jednog dana klijent koga je prevozio nije čuo njegovu priču. Elis nije ni sanjajo da će mu stranac, koji je putovao tog dana na aerodrom, ostvariti njegovu želju.

Kada je čula za problem ovog čoveka (tokom njihovog jednočasovnog putovanja) Liz Wilok je odlučula da organizuje kampanju za skupljanje novčane pomoći kako bi ovaj “bez 5 minuta” penzionisan taksista otputovao u Rio. I u tome je uspela. Za dva dana pomoć je sakupljena u iznosu od $
7,500.

“To mi znači sve. Ovo su moje prve Olimpijske igre i imam 22 godine. Podeliti ovo iskustvo sa mojim ocem je od neprocenjivog značaja za mene” - kaže njegov sin Deril.

“Ovo je zaista velika stvar za moju porodicu” - priča g. Hil, koji putuje u Rio 15 augusta. “Prezahvalan sam i srećan zbog saznanja koliko dobrih ljudi ima”. 

Komentari(0)

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Sigurnosni kod :

Kontakt

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme, ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim turnirima ili uslugama. Odgovorama na sve mejlove.

Kumanovska 2 • Beograd • 11000 • +381 66 441 747 contact@matchpoint.rs

Thank you! We have received your message.