Naši najmlađi članovi sa Kosova

Naši najmlađi članovi sa Kosova

Sep 14, 2016

Dragi naši, odlučili smo se da u ovaj projekat uključimo i naše najmlađe. Radi se o mališanima sa Kosova i Metohije. Srpska deca, koja žive na Kosovu upriličiće nam to zadovoljstvo da ih ugostimo tokom predstojećeg vikenda u Beogradu.

Za njih smo pripremili lepa iznenađenja.

Cilj nam je da im omogućimo upoznavanje sa znamenitostima Beograda i obezbedimo vikend za pamćenje. Oni će biti naši dragi gosti pred sam turnir, I nadamo se da će ovo biti tek prva u nizu poseta.

Zahvalni smo što su pristali da budu deo našeg tima, i sa nestrpljenjem čekamo njihov dolazak 17.09. u Beograd. O tome ćete biti blagovremeno obavešteni.

Živeli naši mališani!

 

Photo credit: Rolands Lakis


Nadamo se da će i druga društva slediti naš primer. Mi u MATCH POINT-u verujemo da, ako želiš nešto da postigneš, moraš zauzvrat I nešto da daš ovom svetu.

Daj srce - dobićes ljubav”.

Svakom čoveku, pre svega mališanima, potreban je samo osmeh da budu srećni. Svi ste pozvani da nam se pridružite u subotu. Pratite nas preko Facebook-a jer idemo UŽIVO u subotu kad budu došli naši mališani sa Kosova i Metohije. Nikako nećemo izostaviti one koji su najzaslužniji za ovaj događaj i organizaciju - to su upravo naš generalni sponzor turnira NIS a.d. Novi Sad, i naravno naši dragi prijatelji iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Dragi prijatelji, veliko hvala!

Komentari(0)

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Sigurnosni kod :

Kontakt

Slobodno nam se obratite putem kontakt forme, ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim turnirima ili uslugama. Odgovorama na sve mejlove.

Kumanovska 2 • Beograd • 11000 • +381 66 441 747 contact@matchpoint.rs

Thank you! We have received your message.